Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csomagolás korszerűen és gyorsan

Cégünk a T-Pack Kft. Tatabányán, Budapesttől csupán 50 km-re az M1-es autópályáról percek alatt megközelíthető, korszerű ipari központban található. A T-Pack munkatársai nagy gyakorlattal rendelkeznek a termékek átvétele, a kézi és gépi csomagolás, az anyagmozgatás, és a tárolás területén. Így korszerű, félautomata technológiák alkalmazásával a megrendelést gyorsan, határidőre teljesítjük. A teljes folyamat során fő szempontunk az áru épségének, tisztaságának megőrzése.

A termékcsoportoknak megfelelően külön üzemeket, illetve üzemrészeket alakítottunk ki, amelyekben a termelési feltételeket megfeleltetjük a technológiai és jogszabályi elvárásoknak.

Munkatársaink folyamatos képzése garantálja a minőségbiztosítási rendszerekben foglaltak betartását.

A T-Pack Kft.-t megkülönbözteti a piac többi szereplőjétől, hogy képesek vagyunk ezen iparágban a legelső lépéstől a célig vezető út minden mozzanatában segítséget nyújtani partnereinknek. Célunk, hogy szolgáltatásainkat személyre szabjuk, és együtt fejlődjünk partnereinkkel, így nálunk nincs minimum rendelési mennyiség.

Különös hangsúlyt fektetünk partnereink bizalmára és elégedettségére.

Szolgáltatásunk a megrendelőink kérésének megfelelően az alábbi folyamatokat, csomagolás típusokat tartalmazza.

Bércsomagolást, élelmiszerek csomagolását, gluténmentes csomagolást és allergénmentes élelmiszerek csomagolását. Csomagolunk állateledelt és takarmányt is.
A csomagolás szükség esetén történhet kézzel vagy géppel. Átcsomagolást és összeszerelést is vállalunk.
Természetesen ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódóan végezzük a zsugorfóliázást, címkézést, dátumozást, feliratozást. Ragasztunk, dobozolunk, bliszterezünk, sőt a csomagolást meg tudjuk tervezni a megrendelő kívánsága szerint. Nyitottak vagyunk az egyéni elképzelések kivitelezésére is. Mindezen  feladatok elvégézéséhet a T-Pack Kft. rendelkezik a szükséges tárolási, raktározási, logisztikai kapacitással.

A fent felsorolt folyamatokat külön-külön is tudjuk teljesíteni, de megrendelőinknek lehetőségük van igénybe venni komplex, Otthonról a címzettig szolgáltatásunkat is, amivel a teljes láncot otthonról egyetlen számítógép segítségével végig menedzselhetik.

 

 

 

 

Írjon nekünk:


Keresés