Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csomagolás korszerűen és gyorsan

Cégünk Tatabányán, Budapesttől csupán 50km-re az M1-es autópályáról percek alatt megközelíthető, korszerű ipari központban található. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a termékek átvétele, a kézi és gépi csomagolás, az anyagmozgatás, és a tárolás területén. Korszerű félautomata technológiák alkalmazásával a megrendelést gyorsan, határidőre teljesítjük. A teljes folyamat során fő szempontunk az áru épségének, tisztaságának megőrzése.

A termékcsoportoknak megfelelően külön üzemeket illetve üzemrészeket alakítottunk ki, amelyekben a termelési feltételeket megfeleltetjük a technológiai és jogszabályi elvárásoknak.

Munkatársaink folyamatos képzése garantálja a minőségbiztosítási rendszerekben foglaltak betartását.

Megkülönböztet minket a piac többi szereplőjétől, hogy képesek vagyunk ezen iparágban a legelső lépéstől a célig vezető út minden lépésében segítséget nyújtani partnereinknek. Célunk, hogy szolgáltatásainkat személyre szabjuk, és együtt fejlődjünk partnereinkkel, így nálunk nincs minimum rendelési mennyiség.

Különös hangsúlyt fektetünk partnereink bizalmára és elégedettségére.

Szolgáltatásunk a megrendelőink kérésének megfelelően az alábbi folyamatokat, csomagolás típusokat tartalmazza.

A fent felsorolt folyamatokat külön-külön is tudjuk teljesíteni, de megrendelőinknek lehetőségük van igénybe venni komplex, Otthonról a címzettig szolgáltatásunkat is amivel a teljes láncot otthonról egyetlen számítógép segítségével végig menedzselhetik.

 

 

 

Írjon nekünk:


Keresés