Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

minőségbiztosítási rendszerek kiépítése és felügyelete

   

Tanácsadási tevékenység az ügyféllel való megállapodás alapján történik, az előre egyeztetett helyszínen és időpontban, maximálisan alkalmazkodva a partnerünk igényeihez, kéréséhez.

Az együttműködés folyamata.

  • Személyes találkozás alkalmával pontosítjuk a projekt témáját, célját, az elvárt eredményt, a felek igényeit és elvárásait.
  • Majd a helyszíni felmérés eredményét is figyelembe véve, vállalkozási ajánlatot írunk.  Az ajánlatban, munkaprogram keretében részletezzük az elvégzendő munkákat az időráfordítással, határidőkkel, és a vállalási árral. Mindezek mértéke függ az adott vállalkozás tevékenységének összetettségétől, és a felkészültségétől (műszaki-, technológiai-, erőforrások állapotától)
  • Alkalmazkodunk az adott munkakörnyezethez és a munkaidőhöz.
  • Az eredményes együttműködés alapja a két fél által kijelölt személy/ekkel való kapcsolattartás, megbeszélések, melyek egy része az adott helyszínen történik másrészt pedig telefonos, számítógépes egyeztetések alapján.
  • A tanácsadó a projekt bevezetést, alkalmazást oktatásokkal, belső auditokkal is segíti.
  • A projekt lezárása előtt teljes körű tanácsadói belső felülvizsgálatot végzünk. A kitűzött cél és a valós eredmények összevetésével/értékelésével további döntés születhet, a projekt lezárásáról vagy folytatásáról.
  • A projekt befejezése a megállapodásban rögzítettek szerint lehet:
  • Külső Tanúsító cég általi sikeres audit
  • Tanácsadó által kiadott igazolás a rendszer/módszer bevezetéséről, alkalmazásáról, tanácsadói audit alapján

Segítjük kiválasztani, kiépíteni, bevezetni a cég profiljának a legalkalmasabb Élelmiszer-biztonsági rendszert! Valamint a már meglévő/működő rendszer/ek igény szerinti, kibővítését, vagy újra tervezését:

  • IFS Food –Nemzetközi Élelmiszer (élelmiszer-biztonsági/minőségirányítási) Szabvány
  • MSZ EN ISO 22000 Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek. Az élelmiszerláncban résztvevő szervezetekre vonatkozó követelmények
  • HACCP- Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969 számú irányelve: A veszélyelemzés, kritikus szabályozási Pontok – HACCP rendszer, módszer és alkalmazásának útmutatója. )

  • ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények

Ipar, kereskedelem, vendéglátás bármely területén alkalmazható. A szabvány folyamatszemléletű megközelítést és kockázat alapú gondolkodásmód alkalmazását építi be a szervezet minden folyamatában. Így képessé teszi a szervezetet a negatív hatások minimalizálására és a lehetőségek maximális kihasználására, a követelmények következetes teljesítésére, a folyamatos fejlesztésre.

A szabvány összehangolható más minőség/élelmiszerbiztonsági rendszerekkel kapcsolatos szabványokkal.

                  

  • ISO/IEC 17025:2017 Vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségének általános követelményei

A szabvány minden olyan szervezet számára hasznos, amely vizsgálatot, mintavételt vagy kalibrálást végez, és megbízható eredményeket szeretne elérni.

A szabvány folyamatszemléletű megközelítésével és kockázatalapú gondolkodásával illeszkedik az újabb szabványok, például az ISO 9001 (minőségirányítás), IFS Food (élelmiszerbiztonsági) szabványok követelményeihez.


                                           

 

Írjon nekünk:


 

Keresés